Hirdetés

Epic Games Store - ezt a két dolgot nem veszi át a Steamtől

|

Sok mindennel bővül majd az Epic Games platformja a jövőben, de lesznek olyan apróságok, amelyek kimaradnak.

Hirdetés

Jelenlegi formájában még nem tartalmaz túl sok közösségi funkciót az Epic Games Store, de a tervek szerint egy csomó extra érkezik majd az elkövetkezendő hónapokban. Tim Sweeney most azt is elárulta, hogy milyen dolgokra ne számítsunk.

Hirdetés

Sweeney ismét a Twitteren válaszolt a rajongói kérdésekre. Kiderült például, hogy a csapat jelenleg nem tervez olyan játékkártyás csereberét a platformra, mint amilyen a Steamen van, viszont lesznek achievementek és ajándékozás, amiről olvashattunk a korábbi roadmapben is.

Az Epic vezetője még azt is elmondta, hogy fórumok sem lesznek a platformon a külsős játékok számára, viszont a fejlesztők nyugodtan belinkelhetnek a játékuk oldalára olyan független közösségi tereket, mint például a Reddit. Sweeney amúgy továbbra is kitart a stúdió üzletpolitikája mellett, aminek köszönhetően a bevételek 88%-a a fejlesztőknél landol az Epic Games Store-os vásárlások után.

Ti várjátok már az Epic Games Store új funkcióit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)