Hirdetés

Megint egy kicsit jobb lett az Epic Games Store

|

Az Epic Games friss bejegyzésben számolt be arról, mivel bővült a boltjuk, és azt is megtudhattuk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk később.

Hirdetés

Indulása óta több szempontból is fejlődött már az Epic Games Store, de azért továbbra is bőven akadnak hiányzó funkciók. Szerencsére a stúdió már rajta van az ügyön, így lassan, de biztosan épül-szépül a digitális áruház. Ebben a folyamatban ünnepelhetünk most egy újabb mérföldkövet (persze csak azok, akikben nem lobog a zsigeri gyűlölet a kezdetek óta)

Hirdetés

Újabb bejegyzést tett közzé a platform kapcsán az Epic, amelyből megtudhattuk, milyen újdonságok érkeztek most, és a jövőre vonatkozó tervekről is esett néhány szó. Például most már arra is van lehetőségünk, hogy különböző kuponokat szerezzünk bizonyos események során, amelyeknek hála aztán kedvezményesen vásárolhatunk mindenfélét. A játékkönyvtár kinézete is megváltozott picit, így átláthatóbb és gyorsabb lett a launcher ezen része, és néhány változtatásnak hála már a bolt is hamarabb tölt be.

A srácok közben gőzerővel dolgoznak azon, hogy a játékok oldalánál fel legyenek tüntetve a kritikusok véleményei és értékelései, megkönnyítve így egy kicsit a vásárlók dolgát. A csapat jelenleg teszteli még a dolgot, de azt ígérték, értesítve leszünk, ha élesedik ez az új funkció. Továbbá a kívánságlista is készül már, ami hasonlóan működik majd, mint más webáruházakban, viszont az Epicnek kell még egy kis idő az elkészítéséhez.

Ti mennyire vagytok elégedettek az Epic Games Store jelenlegi állapotával? Vagy elvből nem akartok a közelébe sem menni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)