Hirdetés

Epic Games Store - jövő héten ismét két játék jár, az egyik ráadásul egész új

|

Viszont mielőtt rápörögnétek erre, töltsétek le az e heti ajándékot, a GNOG-ot!

Hirdetés

Aki már fogalmazta a dühös levelet, hogy a két hétig tartó jólét után most miért csak egy játékot ad az Epic Games Store ingyen, leteheti a tollat, jövő héten megint extrán árad majd a szeretet.

Hirdetés

Mától a GNOG-ot zsákolhatjátok be, ami egy nagyon szuper, fejtörőkkel tömött logikai játék. Ezt itt találjátok meg, a zöld színű, GET feliratú gombra kattintva tehetitek gyűjteményetek részévé.

Jövő hét csütörtökig még ezt lehet behúzni, aztán a Hyper Light Drifter és a Mutant Year Zero fogják váltani. Előbbi egy nagy sikerű indie akció-RPG, utóbbi meg egy XCOM-hoz hasonlító, mégis eléggé egyedi taktikai shooter. Mindkettőt jó szívvel tudjuk ajánlani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)