Hirdetés

Ez az Epic Games Store új ingyenes játéka

|

A kritikusok és a közönség is szerette a mindössze két ember által fejlesztett Horace-t, ami egy hűséges robot kedves történetét mesélte el. És most egy darabig ingyen PC-s játék lett az Epicnek hála.

Hirdetés

Az Epic Games Store jóvoltából minden héten legalább egy ingyenes új játékkal bővíthetjük a gyűjteményünket. Amellett, hogy néha olyan klasszikusokat húzhatunk be, mint a Metro Redux vagy a Batman Arkham széria egyes részei, az is előfordul, hogy frissebb indie címek kerülnek a terítékre. Az eheti játék is ebbe a kategóriába tartozik, ugyanis a Horace mindössze fél éve jelent meg, most viszont ingyen csaphattok le rá.

Hirdetés

A pixelgrafikás játékok kétségtelenül reneszánszukat élik, ami kedvez a kisebb fejlesztőcsapatoknak, hiszen úgy tudnak egy viszonylag egyszerűbb grafikával dolgozni, hogy közben nem vonatkoznak rájuk a retró hardverek limitációi. A Horace remek példa erre, melyet mindössze két ember, Paul Helman és Sean Scapelhorn dobott össze, ennek ellenére igazán hangulatos kis kaland lett.

A főszereplő egy robot, akivel platformfeladatokat megoldva kell egyesítsük széthullott családunkat. A Horace-on látszik, hogy igazi gamerek készítették, hiszen a játékmenetben rengeteg kikacsintást találunk a '80-as és '90-es évek klasszikus játékaira. Egészen január 23-ig tudjátok ingyen beszerezni a pixelgrafikás gyöngyszemet, azután előreláthatólag a The Bridge váltja majd fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)