Hirdetés

Epic Games Store - újabb játék ingyenes, kiderült, mi lesz a következő

|

A zseniális World of Goo-t mától két héten át bárki behúzhatja.

Hirdetés

Két héttel öregebbek lettünk a legutóbbi, Epic által ingyen kínált játék óta, ami miatt lehetne szomorkodni, de valamelyest kompenzálja, hogy ma egy újabb ajándék jár.

Hirdetés
 

A következő két hétben a World of Goo ingyenes, melyben aranyosan pislogó dzsuvagombócokat kell egymáshoz illeszteni, és így eljuttatni társaikat egy adott pontig. Az építmények többé-kevésbé megadják magukat a fizika törvényeinek, úgyhogy minden tudásotokat szedjétek elő, ha sikert szeretnétek elérni. Nem friss már, viszont most is ugyanolyan szórakoztató, mint régen volt. Ha szeretnétek megszerezni, nyissátok meg az Epic Games Store klienst, vagy látogassatok el erre az oldalra, jelentkezzetek be, kattintsatok a Free gombra, majd fejezzétek be a "vásárlást".

Két hét múlva, május 16-án a Stories Untold fogja váltani, mely egy történetvezérelt kalandjáték, ami ötvözi a szöveges és point and click játékok elemeit. Négy történetet ismerhetünk meg belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)