Hirdetés

Epic Games Store - mostantól mindig hetente kapunk újabb játékot ingyen

|

Eredetileg csak a leárazás alatt akarta jobban pörgetni az Epic a játékajándékozást, de végül marad a heti váltásnál. Már tölthető egy újabb cím, nem érdemes kihagyni.

Hirdetés

Nagyon sokat segíthet az Epic Games Store népszerűségének növelésében, hogy az indulás óta kéthetente, majd az első nagy leárazás kezdetétől hetente más és más játékot lehet beszerezni ingyen a digitális áruházban.

Hirdetés

A mai naptól az Enter the Gungeon nevű bullet hell shooter lehet a tiétek, ha megnyitjátok a klienst, vagy ellátogattok az Epic oldalára, és a megfelelő gombokra kattintotok (keressétek a FREE feliratot, úgy egyszerű). A játék rengeteg tartalmat kínál, a játékosok és a kritikusok egyaránt magas pontokat adtak neki, feltétlenül próbáljátok ki!

Jövő héten a Rebel Galaxy nevű űrharcos játék váltja, csütörtöktől érdemes keresni. Ha minden igaz, azzal együtt még 28 játékot kapunk az évben, és ha mind olyan minőségű lesz, mint az eddigiek, nem fogunk panaszkodni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)