Hirdetés

Epic Games Store - ingyenes a Metro 2033 Redux és az Everything

|

Ha angol nyelvű oldal lennénk, elsüthettük volna, hogy "Minden ingyenes az Epic Games Store-ban", de nem vagyunk angol nyelvű oldal.

Hirdetés

A Metro Exodus volt az egyik első nagy játék, ami a Steamet elhagyva az Epic Games Store-ba költözött át. Mint a megjelenés után nem sokkal megtudtuk, ebből semmilyen hátránya nem származott a fejlesztőknek, sőt, kiugróan jól fogyott a cím PC-n is.

Hirdetés

Most a sorozat első részének kicsinosított kiadását, a Metro 2033 Reduxot lehet lekapni, valamint az Everything című játékot, amit szintén szeretettel ajánlunk. Itt találjátok őket, október 3-ig adhatjátok hozzá a könyvtáratokhoz mindkettőt, aztán a Minit következik.

Szerintetek egyébként a 2033 volt a jobb, vagy a Last Light? Vagy mindegy is, mert az Exodus mindkettőt felülmúlta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)