Hirdetés

Elérhetők az Epic Games Store újabb ingyen játékai

|

Ezen a héten még kettőt kapunk, a jövő héten viszont megint csak egy jár.

Hirdetés

Mint kiderült, valójában bármely játékot lehet ingyen játszani egy kis trükközéssel, de aki szépen viselkedik, minden csütörtökön kap ajándékot, és lassan, de ütemesen behúzhatja a kínálat nagy részét. 

Hirdetés

Ezen a héten a Nuclear Throne és a Ruiner vált ingyen elérhetővé, és egészen november 14-éig bárki hozzáadhatja őket könyvtárához az Epic Games Store honlapján vagy kliensén keresztül. Előbbi egy roguelite akció-RPG platformer egyveleg, amiben az emberiség kipusztult, mutánsok lepnek el mindent, és mi is a radioaktivitás kihasználásával szerezhetünk új képességeket.

Utóbbi pedig egy cyberpunk akció-shooter, ami 2091-ben játszódik, főszereplője pedig egy korrupt rendszer ellen harcolva próbálja meg visszaszerezni elrabolt bátyját, és kalandja során egy hacker segíti. 

A jövő héten a The Messengert zsebelhetjük majd be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)