Hirdetés

Epic Games Store - a következő ingyenes játékra tényleg érdemes lesz lecsapni

|

A friss ajándék se rossz, de a jövő hét lesz igazán izgalmas.

Hirdetés

Már előre félünk attól, hogy milyen ajándékot ad az Epic Games Store karácsonyra, és meddig marad még ez az osztogatós promóció, amiben hetente váltják egymást a játékok, sokszor nem is egy. Ha a teljes kínálatot ingyenessé tennék, azzal mondjuk elég nagy örömet tudnának okozni, de nem vagyunk telhetetlenek. 

Hirdetés

November 29-éig a Bad North: Jotunn Editiont adhatjátok hozz könyvtáratokhoz, ha megnyitjátok az Epic Games Store honlapját vagy kliensét, és a megfelelő gombokra kattintotok a megfelelő sorrendben. A Raw Fury játékában viking megszállókkal kell szembenéznünk, akik királyságunkra pályáznak, de ha jó helyezzük el egységeinket, megóvhatjuk birodalmunkat.

November 29-én a Rayman Legends válik ingyenessé, ami a valaha volt egyik legjobb platformer, tele tartalommal, kihívásokkal. Azt is húzzátok be, az ünnepek alatt a tökéletes családi program része lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)