Hirdetés

Itt az Epic Games Store új ingyenes játéka

|

Ezen a héten a Jotun: Valhalla Editiont lehet behúzni, és természetesen az is kiderült, mi lesz a következő.

Hirdetés

Vészesen közeledik a karácsony, és biztos, hogy pont az Epic Games Store nem fogja kihagyni a lehetőséget, hogy valami nagy ajándékkal járuljon hozzá az ünnepléshez. Persze hetente kapunk legalább egy, néha kettő játékot, de volt már, hogy ennél több jutott. Addig viszont kisebb indie játékokkal tölthetjük az időt.

Hirdetés

December 12-ig a Jotun: Valhalla Editiont adhatjuk hozzá fiókunkhoz a kliensből vagy a hivatalos oldalon keresztül. A skandináv mondakörre épülő játékban egy viking harcost irányítunk, akinek le kell nyűgöznie az Isteneket, mielőtt beléphet a Valhallába. Windowson és Mac-en egyaránt fut.

December 12-én aztán a The Escapists fogja váltani, mely egészen december 19-éig lesz ingyenes. Ebben egy börtönből kell megszöknünk válogatott módszerekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)