Hirdetés

Epic Games Store - új játékot tölthetünk ingyen, a következő még izgalmasabb lesz

|

Megint eltelt két hét, ismét változott az Epic Games Store által ingyen kínált játék.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben egy remek kalandjátékot, a What Remains of Edith Finchet lehetett beszerezni az Epic online boltjából, most pedig azok örülhetnek, akik néha társaságba verődnek.

Hirdetés

Mától két hétig, azaz február 7-éig a Jackbox Party Packot lehet hozzáadni a könyvtárhoz teljesen ingyen. Ez egy játékgyűjtemény, amiben különböző partijátékok találhatók: a You Don't Know Jack 2015 egy kvíz, a Fibbage XL-ben tippelni kell, hogy egy fura tényből milyen szó hiányzik, a Drawful rajzolós, a Lie Swatterben eldönteni, hogy mi igaz és mi hamis, a Word Spud pedig egy asszociációs játék. Mindenki az okostelefonjával csatlakozhat, emellett angoltudás sem árt.

A következő játék a 2015-ös metroidvania, az Axiom Verge lesz, erre február 7-ig kell várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)