Hirdetés

Három helyett csak két társasjátékot ad ingyen az Epic Games Store

|

Váratlanul átalakult az ütemterv, minek következtében eggyel kevesebb társasjátékot zsebelhetünk be ingyen.

Hirdetés

Múlt héten az Asmodee Digital bejelentette, hogy digitális társasjátékait átviszi az Epic Games Store-ra, és közülük hármat ingyenesen odaad az érdeklődőknek. A Ticket to Ride, a Carcassonne és a Pandemic elvileg február 6-tól 13-ig szerepelt volna a szabadon behúzható címek között, de a harmadik végül lekerült a listáról.

Hirdetés

A hivatalos közlemény nem volt kifejezetten bőbeszédű a helyzet kapcsán:

Áttettük a Pandemic ingyenes megjelenését egy későbbi dátumra. A Ticket to Ride és a Carcassonne továbbra is ingyenes címként lesznek elérhetőek  február 6-ától 13-áig.

Mindeközben a Pandemic Epic Games Store aloldalát eltávolították vagy lekapcsolták. Egyelőre semmilyen indoklást nem kaptunk, de nem nehéz kitalálni mi lehet az ok. A világban tombol a koronavírus-járvány, emiatt érthető lenne, ha úgy vélnék, nem volna ízléses ilyenkor előállni a témába vágó Pandemic promóciójával.

A koronavírusnak jelenleg közel 21 ezer fertőzöttje és 427 halálos áldozata van. Több eseményt, köztük az Overwatch League kínai meccseit, és a Taipei Game Show-t is későbbi időpontra halasztottak emiatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)