Hirdetés

Máris itt az Epic Games Store következő játéka

|

Tudjátok, év végéig naponta jár valami, és 24 óránként változik az ajándék.

Hirdetés

Úgy próbálja megpörgetni nagy év végi leárazását az Epic Games, hogy a szokásos heti egy helyett már napi egy játékot ad ingyen. Tegnap az Into the Breachet húzhatta be, aki figyelt, de az már elúszott, ma pedig egy hasonlóan fantasztikus, multis játék vár mindenkire, amit nyilván már csak azért sem érdemes kihagyni, mert nagyjából két kattintásba kerül.

Hirdetés

A Towerfall Ascension egy olyan kompetitív multis játék, amit egyszerre max 4-en játszhatnak ugyanazon képernyő előtt ülve, de van egy 1-2 fős co-op módja is, amiben a gép által irányított szörnyek jelentenek ránk veszélyt. A cél lenyilazni a többieket, illetve a lehető legtovább életben maradni közben. Nagyon egyszerűen kitanulható, ha karácsonykor összegyűlik a család, simán feldobhatja a hangulatot. Ahhoz, hogy megszerezzétek, nyissátok meg az Epic Games oldalát, vagy az Epic Games kliensét.

Holnap 17:00 körül újabb játék jön, nézzetek vissza mindenképp, szólni fogunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)