Hirdetés

Meglehetősen erős lesz az Epic Games Store jövőheti ingyenes játékkínálata

|

Újabb két címmel gyarapíthatjuk könyvtárunkat, köztük a bivalyerős narratívával rendelkező sétaszimulátorok egyik gyöngyszemével.

Hirdetés

Az Epic Games Store-on aktuálisan elérhető ingyenes játékokra sem lehet panaszunk, hiszen egy olyan remek kooperatív lövöldét húzhatunk be, mint a World War Z. Úgy tűnik azonban, hogy a cég nem ad alább a minőségből, ugyanis a jövő csütörtöktől elérhető felhozatalban is találunk egy igazi klasszikust. 

Hirdetés

A Gone Home az egyik első képviselője volt annak a műfajnak, melyben olyan korszakos alkotások születtek, mint a Firewatch vagy a What Remains of Edith Finch. A Fullbright csapata egy rettentő hangulatos játékot rakott össze, tele emberi történetekkel és egy család széthullásának históriájával. Mindenképp érdemes lesz lecsapni rá, ha még nincs meg. 

Cikkünk még nem ért véget, a következő oldalon folytatódik! 

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)