Hirdetés

Kiderült, mi lesz az Epic Games Store következő ajándék játéka

|

Most még a két Darksiders és a Steep vár mindenkit, de pár nap múlva jön a váltás.

Hirdetés

Szédületes heteken vagyunk túl, hiszen az ünnepek alkalmából az Epic Games Store a szokásos heti egy helyett naponta adott egy játékot ingyen. Emiatt többször is előfordult ismétlődés, de így legalább örülhettek azok, akik korábban lemaradtak valamelyik ajánlatról. Az előttünk álló évben is folytatódik az osztogatás, január 9-én érkezik a következő váltás.

Hirdetés

Ha még nem adtátok hozzá könyvtáratokhoz a Darksiders játékokat és a Steepet, tegyétek meg, mert pár nap múlva ezeket egy 2018-as indie roguelike játék, a For the King fogja váltani, mely egészen január 16-áig lesz ingyenesen beszerezhető. Csapatunkat körökre osztott harcok során kell győzelemre vinnünk, és minden újrajátszás új élményt kínál a fokozatosan generált pályáknak köszönhetően. Játszhatjuk egyedül vagy kooperatívan is.

Január 9-én délután 5-től tehát emiatt lesz érdemes megnyitni az Epic Games Store-t, de szólni fogunk még egyszer - már csak azért is, mert akkor derül ki, hogy mely játék követi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)