Hirdetés

Kétlépcsős azonosítás kell az Epic Games Store ingyen játékaihoz

|

Az Epic Games ezzel szeretné arra sarkallni a játékosait, hogy komolyabb biztonsági lépéseket tegyenek a fiókjuk védelmében.

Hirdetés

Ha valóban biztonságban akarjuk tudni digitális fiókjainkat, játékgyűjteményeinket, akkor mindenképp érdemes beállítani a kétlépcsős azonosítást, melyet minden nagyobb launcher lehetővé tesz, sőt ajánl is. Az Epic Games Store most például az ingyen játékaival buzdít minket arra, hogy tegyük biztonságosabbá a fiókunkat. 

Hirdetés

A Twitteren tette közzé a fejlesztőcsapat, hogy a mai naptól kezdve csak akkor szerezhetjük be ingyen játékainkat, ha teszünk egy lépést az extra biztonság felé; érdekes módon ezt csak május 21-ig követelik meg. A kétlépcsős azonosítás azt jelenti, hogy a bejelentkezéskor megadott felhasználónév és jelszó után, a rendszer egy kódot küld nekünk valamilyen korábban megadott felületre (emailcím, telefon), melyet szintén meg kell adjunk, hogy továbbléphessünk az oldalunkra.

Az oldalon részletes útmutatót találtok arról, hogy hogyan aktiválhatjátok a kívánt funkciót; az azonosításhoz e-mailben vagy sms-ben is kérhettek kódot, illetve lehetőségetek van azonosító alkalmazás segítségével is belépni. Mindenképp érdemes lehet megtenni ezt a néhány plusz lépést, ha másért nem, hát azért, mert holnaptól többek között egy igazi klasszikust, az Amnesia: The Dark Descentet húzhatjátok be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)