Hirdetés

Epic Games Store - változtak az ingyenes játékok, jó lesz a jövő hét is

|

Egy horror és egy puzzler vár majd ránk egy hét múlva, de most még Alan Wake-kel és egy MI-vel kalandozhatunk.

Hirdetés

Legyen akármilyen véleményünk is az Epicről, azért nem rossz dolog a gépen tartani az Epic Games Store klienst, elvégre hetente megdobnak minket két játékkal, amelyek között olyan címek is voltak már, mint a Surviving Mars, a Mutant Year Zero, a Rime vagy éppen a The Witness.

Hirdetés

Mától egy héten keresztül ingyenesen húzhatjuk be a Layers of Fear készítőinek legutóbbi parás játékát, a Rutger Hauer szinkronjával készült Observert, illetve a Remedy közkedvelt franchise-ának egyik részét, az Alan Wake's American Nightmare-t, így most két hátborzongató alkotással is bővíthetjük a gyűjteményünket. Itt találjátok meg őket.

A következő hét két ajándéka közül az egyik az Observer fejlesztőcsapatához köthető Layers of Fear: Masterpiece Edition lesz, amely magába foglalja az alapjátékot és az Inheritance DLC-t, a másik pedig a Q.U.B.E. 2 lesz, ami egy kreatív, belső nézetes puzzler. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)