Hirdetés

Epic Games Store - változott az ingyen játék, és ezt most tényleg érdemes letölteni

|

A Stories Untold ment, és ahogy ígérte az Epic, most nem kellett két hetet várnunk a cserére.

Hirdetés

Továbbra is zajlik az Epic Games Store első nagy leárazása, ami a kezdeti nehézségek ellenére is egész jó ajánlatokkal várja azokat, akik nem kapnak görcsöt tőle.

Hirdetés

Persze a legjobban annak örülhetünk, hogy a szokásos kétheti váltás helyett most hetente változik az ingyen kínált játék. Mától május 30-ig a Rime-ot lehet leszedni, mely egy a Tequila Worksnél készült hangulatos és szép kalandjáték. Jó értékeléseket kapott a kritikusoktól és a játékosoktól is, mi több, díjakra jelölték. Ahhoz, hogy beszerezzétek, csak meg kell nyitni az Epic kliensét, megkeresni a játékot, majd a Free gombra kattintani és befejezni a "vásárlást". Böngészőből is megy persze.

A következő a City of Brass lesz, egy Az Ezeregyéjszaka meséin alapuló multis FPS, ami sajnos nem aratott nagy sikert. Hátha majd így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)