Hirdetés

Tölthetők az Epic újabb ingyen játékai, az egyik jövő hetit sem akarjátok majd kihagyni

|

Most két társasjáték húzható be, jövő héten viszont jön a Kingdom Come: Deliverance.

Hirdetés

Eredetileg három játék járt volna mától egy héten át ingyen a PC-s játékosoknak az Epic Games jóvoltából, de a Pandemic-et végül a koronavírus járványra való tekintettel inkább kihúzták a listáról, és a megjelenését is eltolták, hogy ne legyen kellemetlen a helyzet. Az Asmodee másik két társasjátéka viszont mától elérhető.

Hirdetés

A Carcassonne, valamint a Ticket to Ride február 13-án délután 5 óráig adható hozzá az Epic Games Store-os könyvtárainkhoz, az ingyenes regisztrációt követő bejelentkezés után a GET gombra kattintva, majd a "vásárlást" befejezve szerezhetitek meg mindkettőt az iménti linkekről.

Február 13-án a kevésbé ismert Aztez, valamint a Kingdom Come: Deliverance válik majd ingyenessé, melyeket egy héten át, február 20-áig lehet majd beszerezni, de aki ezen időszak alatt végigcsinálja a három kattintásból álló feladatsort, örökre megtarthatja őket. Tényleg érdemes lesz, a Kingdom Come a 2018-as év egyik nagy meglepetése volt, és földhözragadt középkori akció-szerepjátékból egyébként sincs sok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)