Hirdetés

Folytatja jó szokását az Epic Games és idén is rengeteg ingyen játékot fog kiosztani

|

A stúdió meghosszabította különleges promócióját, ami azt jelenti, hogy az elkövetkezendő hónapokban sem maradunk ajándékok nélkül.

Hirdetés

Még tavaly döntött úgy az Epic Games, hogy saját virtuális boltján keresztül minden héten ad a PC-s játékosoknak egy ingyen játékot. Ezt év végén megfejelte egy durvább ajándékhullámmal, amikor is rövid ideig minden nap jött valami ingyenes jóság, és a jelek szerint még közel sem ért véget a móka.

Hirdetés

A srácok bejelentették, hogy ahogy tavaly, úgy idén is minden héten meg fognak lepni minket egy-egy játékkal, így ebben az évben is alaposan kibővíthetjük majd gyűjteményünket. Gyanítható volt egyébként, hogy nem ér véget ez az Epic Games Store-os promóció, hiszen kaptunk már idén ajándékokat, és még mindig bezsebelhető a legutóbbi cím.

Kaptunk néhány érdekes statisztikát is a bolt kapcsán, így kiderült például, hogy 2019-ben összesen 73 ingyenes játékkal leptek meg minket a srácok, és összesen 108 millió vásárlója volt tavaly az Epic Games Store-nak, akik összesen 680 millió dollárt fizettek a különböző termékekért.

Ti milyen gyakran használtátok tavaly az Epic Games Store-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)