Hirdetés

Naponta ad egy ingyen játékot az Epic Games Store, itt az első cím

|

Az Epic Games annyira ünnepi hangulatban van, hogy az év hátralévő részében minden nap meglep minket egy ajándékkal. Már tölthető is az első meglepetés.

Hirdetés

Aki képes félretenni az Epic Games Store iránti negatív érzéseit, az a következő 12 nap során számos ajándékkal lehet gazdagabb, és ehhez még fát sem kell állítani, elég csak elindítani a klienst és bejelentkezni naponta egyszer. Meg persze a megfelelő gombokra kattintani, de az már tényleg annyira egyszerű, mint sok pénzzel exkluzívokat szerezni.

Hirdetés

Az Epic Games kezdeményezése ma indul, a legelső játék pedig, amit teljesen ingyen behúzhatunk, egy 2018-ban megjelent, izgalmas körökre osztott stratégia, az Into the Breach, amely több év végi toplistán is szerepelt. Nem is csoda, hiszen a szintén remek FTL alkotóinak játéka, mi is szerettük

Érdemes azonban figyelni, ugyanis az Into the Breach-re és a december 31-ig ingyenessé váló minden egyes játékra csupán 24 órán keresztül csaphattok le, azt követően már nem lesz rá lehetőség. Ha viszont sikerül bezsákolni az említett időintervallum alatt, akkor örökre megtarthatjuk őket. Irány az Epic oldala vagy a kliens, aztán hajrá! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)