Hirdetés

Az Epic Games Store játékaival akkor is lehet játszani, ha nem vetted meg azokat

|

Egy súlyos hiba miatt elég egy felhasználónak megvennie és telepítenie valamit, hogy ahhoz mások is hozzáférjenek.

Hirdetés

Az Epic Games Store hónapról hónapra fejlődik, de sok idő és tapasztalat kell még, mire arra a szintre jut, ahol a Steam tart, és kiütköznek máshol már rég megoldott problémák. A CCN újságírója vette észre, hogy bár nem vásárolt meg egy játékot (konkrétan a The Sinking City-t), mégis tud játszani vele, mert egy másik fiókról telepítve lett a gépére, és az Epic Games Store kliens úgy érzékeli, mintha a saját tulajdona volna.

Hirdetés

Nem kell nagyon mélyen elgondolkodni, hogy lássuk, miért lehet ez problémás a kiadók, fejlesztők és az Epic számára. William Worrall egy másik gépen is kipróbálta, hogy működik-e a módszer, és sikerrel járt, valamint megnézte azt is, hogy egy teljesen szűz account hogyan kezeli a telepített játékokat. Ekkor sem tapasztalt problémát, bármilyen játékot sikerrel tudott futtatni.

Egy másik felhasználó még szeptemberben írt arról, hogy ugyan visszakérte a Borderlands 3 miatt kifizetett pénzét, a telepítési könyvtár a gépén maradt, és így simán folytathatta a játékot.

Várhatóan hamar lép majd az Epic, mert ha ez még sokáig így marad, abból komoly problémák lehetnek. És persze nagy a kísértés, de próbáljatok meg nem visszaélni vele, mert könnyen lehet, hogy idővel következményei is lesznek ennek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)