Hirdetés

Átláthatóbb lett az Epic Games Store

|

A Steam után az Epic is lépett, bár jóval kisebbet. Itt inkább funkcionális, mint vizuális frissítésről van szó.

Hirdetés

A Steam nagy könyvtárkinézet-frissítése elérte a nyílt béta fázist, így mindenki próbálgathatja kedvére. Az Epic Games erre válaszul frissítette a saját könyvtárrészlegét pár apró, de hasznos funkcióval. A legszembetűnőbb újdonság a listanézet.

Hirdetés

Már azoknak is van annyi játéka az Epic Games-es fiókján, akik csak az ingyen kínált címeket húzták be, úgyhogy a listanézetnek bizonyára mindenki örül. A játékokat egyébként már lehet betűrendbe rendezni, vagy azokat is előrehívhatjuk, melyeket a közelmúltban indítottunk el vagy vásároltunk meg. A keresővel a korábban törölt játékainkat ki is szűrhetjük.

Nem ez a világ legnagyobb frissítése, de még pár hónapig gyűjtögetjük az ingyen játékokat és az exkluzívokat, akkor hálásak leszünk ezért is. A következő az Epic fejlesztési listáján egyébként a játékbeli overlay és a modok támogatása lesz, ami hasonlóan működik majd a Steam Workshopjához. A fejlesztéseket az Epic Trello tábláján követhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)