Hirdetés

Epic Games Store - két játékot tölthetünk ingyen, jövő héten is kettőt kapunk

|

A mostani felhozatal sem rossz, de a jövő heti lesz majd igazán durva.

Hirdetés

Az Epic mindent megtesz azért, hogy a boltjától legvadabbul ódzkodó játékosokat is megtörje. Ezen a héten, ahogy azt már a múltkor megtudtuk, kettő játékkal ajándékozzák meg a PC-seket, mert az egyik 18+-os, és nem akarták, hogy bárki emiatt lemaradjon az ajándékról.

Hirdetés

Augusztus 2-áig a Moonlightert és a This War of Mine-t adhatjátok hozzá néhány kattintással könyvtáratokhoz. Előbbi egy rogue-lite elemekkel tűzdelt akció-szerepjáték, melyben egy boltost irányítunk, aki hőssé szeretne válni, utóbbi pedig egy háborús túlélőjáték, amiben nem a katonák, hanem az ártatlan civilek kerülnek előtérbe.

Augusztus 2. és 9. között az Alan Wake-et, valamint a For Honort lehet majd beszerezni. Innentől már csak egy lépés, hogy az azutáni héten három játék járjon, de azért ezt már csak nem lépik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)