Hirdetés

Epic Games Store - két fantasztikus játékot tölthetünk le ingyen

|

Közülük az egyik mindössze 9 hónappal ezelőtt jelent meg, és egyébként nagy sikert aratott.

Hirdetés

Tök jó, hogy hetente egy vagy két játékkal bővíthetjük könyvtárunkat az Epic Games Store kliensben, de lassan nem lesz időnk játszani sem a behúzott címekkel. A tavaly decemberben megjelent Mutant Year Zero: Road to Eden például nem egy 3-4 órás kaland, sokkal hosszabb időre belefeledkezhetünk.

Hirdetés

Ez, valamint a Hyper Light Drifter váltak most ingyenessé egy hét erejéig, mindkettőt ezen az oldalon keresztül (vagy az Epic kliensét használva) tudjátok behúzni. A Mutant Year Zero egy XCOM-szerű, körökre osztott harcrendszerrel rendelkező akció-kalandjáték, míg a Hyper Light Drifter egy a 16-bites klasszikusokat idéző kaland-RPG.

Egy hét múlva a Fez fogja váltani ezeket, az egy szintén fantasztikus, szintén nagy sikert arató logikai játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)