Hirdetés

Ezek a nagy játékok mind Epic Games Store-exkluzívok lesznek

|

Összesen tíz játékról derült ki, hogy PC-n csak az Epic boltjából fogjuk tudni elérni őket.

Hirdetés

Továbbra is nagyon durván nyomul az Epic, egyre többen állnak be az Epic Games Store mögé, vállalva, hogy legalább egy évig elkerülik játékaik a Steamet.

Hirdetés

A GDC 2019 során az Epic elmondta, hogy a Metro: Exodusból a megjelenés környékén két és félszer annyi fogyott, mint a Last Lightból Steamen annak idején. Ebbe az állításba azért bele lehet kötni, más volt a piac, valamint a digitális értékesítés mértéke 2013-ban, és más most, de akkor is úgy tűnik, hogy aki tényleg nagyon akart játszani a játékkal, vállalta az áldozatot, és feltelepített még egy klienst a gépére.

A kiadó bejelentette azt is, hogy a Ubisoft a The Division 2 után további játékokat tervez a platformra költöztetni. Exkluzív lesz még az Obsidian új RPG-je, a The Outer Worlds, továbbá az Ancestors: The Humankind Odyssey, a Phoenix Point (ezt már korábban bejelentették, nagy port is kavart), a The Sinking City, a Control, a Dauntless, a Journey to the Savage Planet, valamint a Quantic Dream játékai, a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human.

Az, hogy a játékok az Epic platformján jobban kitűnhetnek a tömegből, valamint kevesebb jutalékot kell adni az üzemeltetésért, elsősorban a kisebb fejlesztők és kiadók számára csábító, de valószínű, hogy ha a Steam nem lép oda komolyan, az átállás nem áll meg. Komoly fejlesztésekre számíthatunk, és bár most még hiányzik néhány fontos funkció, a legtöbbet követeltek még idén bekerülhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)