Hirdetés

Nincs helye felhasználói értékeléseknek az Epic Games Store-on

|

Az Epic Games Store üzemeltetői egy új funkcióval próbálják elkerülni a review bombingot.

Hirdetés

Erős évet tudhat maga mögött az Epic Games Store, hiszen az ingyen szórt játékoknak és a megvásárolt exkluzív címeknek hála egyre több felhasználót tudott bevonzani és bár még messze nem olyan sikeres, mint a Valve platformja, a vállalat folyamatosan dolgozik a bővítésen - decemberben például megérkeztek a kuponok és átláthatóbbá vált a játékkönyvtár. 

Hirdetés

Régóta kérték a felhasználók azt is, hogy a játékok oldalánál legyenek feltüntetve az értékelések, ezt a funkciót mostanáig tesztelték, és már élesedett is. Egyelőre azonban a felhasználói véleményeknek még nem örülhet az Epic Game Store népe, csupán a hivatalos kritikák feltüntetésének, amit az OpenCritic integrálásával oldott meg a cég. A Metacritickel ellentétben - amely a tesztek átlagpontszámát mutatja - az OpenCritic azt jelzi, hogy mennyi kritika javasolja az adott játék megvásárlását. A Borderlands 3-nál például 80% ez az arány, 122 kritikából 92 ajánlja. 

Hogy a felhasználók értékelését mikortól láthatjuk majd, az egyelőre kérdéses, sőt kétséges, hogy valaha egyáltalán meglépi a cég, hiszen az Epic elnöke, Tim Sweeney korábban kifejtette, mennyire tartanak az úgynevezett "review bombing" jelenségtől. Tessék csak visszaemlékezni a Metro: Exodus esetére, amikor a játékosok úgy fejezték ki az Epic Games Store-exkluzivitással kapcsolatos csalódottságukat, hogy a korábbi részeket lepontozták (de hasonló történt a Borderlands 3 ügyében is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)