Hirdetés

Ismét remek játékot ad ingyen az Epic Games Store

|

Ezúttal a Double Damage Games űrhajós játéka lehet a miénk díjmentesen az Epic platformján.

Hirdetés

Az Epic Games nemrég elhatározta, hogy az év hátralevő részében hetente egy-egy ingyenes játékkal fog meglepni minket. Előző héten az Enter the Gungeont markolhattuk fel, és ahogy azt a srácok ígérték, már meg is érkezett a következő ajándék.

Hirdetés

A Rebel Galaxy egy jópofa űrszimulátor, amiben felfedezhetjük a világűr legsötétebb zugait, és akár kereskedhetünk vagy háborúzhatunk is az univerzumot benépesítő lényekkel. A játék nem emelkedik ki  a hasonló alkotások közül, de a műfaj kedvelői  könnyedén elüthetik vele az időt. Ha kipróbálnátok, nyissátok meg az Epic kilensét vagy az Epic Games Store weboldalát, majd megfelelő helyeken kattintsatok a Free gombra, és fejezzétek be a "vásárlást". Már csak azért is érdemes lehet ránézni, mert hamarosan érkezik a játék folytatása, a Rebel Galaxy Outlaw, amiben sokkal jobban előtérbe kerülnek az űrbéli csatározások.

Az ajánlat egészen június 27-ig érvényes, aztán már érkezik is a következő ajándék, a Last Day of June című kalandjáték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)