Hirdetés

Itt az újabb ingyen játék, megint érdemes megnyitni az Epic Games Store-t

|

Talán már szólnunk sem kell, de azért szólunk: újabb két hét eltelt, cserélődött az Epic ajándéka.

Hirdetés

Minden második csütörtök ünnep azon játékosok számára, akik nem irtóznak az Epic Games Store-tól, és hajlandóak egy-két kattintással behúzni az aktuálisan ingyen kínált játékokat.

Hirdetés

A The Witness elúszott, de a helyébe lépett a Transistor, mely mától május 2-áig szerezhető be a szokásos módokon: vagy a kliensből, vagy a honlapon keresztül. A Supergiant Games sci-fi akció-szerepjátéka nagyon hangulatos, és jó értékeléseket kapott mindenfelől, ne utasítsátok vissza ezt a lehetőséget.

A következő ajándék, melyet május 2. és május 16. között lehet majd beszerezni, a World of Goo nevű, szintén nagy sikert arató ügyességi-logikai játék lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)