Hirdetés

Ezekkel az új funkciókkal bővül hamarosan az Epic Games Store

|

Hamarosan láthatjuk az Open Critic által gyűjtött értékeléseket a játékokról, és kívánságlistára is rakhatjuk a nekünk tetsző alkotásokat.

Hirdetés

A jelek szerint a nagyobb launcherek fejlesztőinek egy rugóra jár az agya, ugyanis tegnap élesedett a Steam új felülete, ami kicsit kicsinosította és átláthatóbbá tette a Valve digitális boltját, hamarosan viszont már az Epic Games Store újdonságait próbálgathatjuk, melyek között régóta hiányolt funkciók is helyet kapnak.

Hirdetés

A napokban élesedett egy kisebb frissítés az Epic boltjában, amely lehetővé teszi, hogy részletesebben szűrhessünk a játékainkra, amire hamarosan szükség is lesz, ha tényleg minden héten 2 új címmel bővíthetjük a repertoárt a cég jóvoltából. Persze ez is egy hasznos funkció, de sokkal érdekesebbek azok, melyek éppen kidolgozás alatt állnak. A fejlesztők elmondták, hogy az Open Critic nevű, kritikákat összegyűjtő portállal kötött megállapodásnak hála nemsokára már a bolton belül tájékozódhatunk arról, hogy egy adott játék milyen értékeléseket kapott. Azt is elmondták, hogy próbálják ezt a rendszert úgy kialakítani, hogy ne adjon teret a review bombingra, de egyelőre erre még nem találtak optimális megoldást. 

A másik fontos újdonság, hogy hamarosan érkezik a wishlist is, ami azt jelenti, hogy az általunk kiszemelt játékokat kívánságlistára rakhatjuk, és a rendszer értesítést küld, ha azok éppen le vannak értékelve. Ezen felül egy kicsit pofozgatnak még a felület kinézetén is, hogy több módon is rendezhessük a könyvtárunkat, de a meglévő lista nézeten is csinosítgatnak még. Az újítások teljes listáját itt találjátok meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)