Hirdetés

Epic Games Store - tölthető a What Remains of Edith Finch, megvan, mi lesz a következő ingyenes játék

|

Újabb két hét eltelt, a Super Meat Boy már nem ingyenes, de átvette a helyét egy kiváló sétaszimulátor.

Hirdetés

Jelen állás szerint a végtelenségig folytatódik az Epic Games Store csodálatos promóciója, melynek keretében kéthetente más és más játékot tölthetnek le a felhasználók.

Hirdetés

A Subnautica volt az első, a Super Meat Boy a  második, és a What Remains of Edith Finch most a harmadik, mely mától egészen január 24-éig behúzható. A Giant Sparrow kalandjátékáról mind a szakma, mind a játékosok egyöntetűen pozitívan beszélnek, mi is csak azt tudjuk mondani, hogy ne hagyjátok ki. Megtaláljátok az Epic Games Store kliensében és a weboldalon.

Egyúttal kiderült, hogy január 24-én a The Jackbox Party Pack veszi át a helyét. Ez egy tök szuper partijáték csomag, szintén csak ajánlani tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)