Hirdetés

Az Epic visszaadja a pénzed, ha mostanában vetted meg a World War Z-t a boltjában

|

Jelenleg ingyen beszerezhető a játék, ami jó néhány olyan játékost kiakasztott, aki korábban akár teljes árat fizetett érte.

Hirdetés

Remek hírről tudtunk beszámolni nektek nemrég, ugyanis az történt, hogy a két előre bejelentett játék mellett egy tavaly megjelent kooperatív shooter, a World War Z is ingyenes lett limitált ideig az Epic Games Store-on. Ráadásul most a stúdió egy elég korrekt megoldással rukkolt elő, amivel némileg kárpótolhatja a magukat becsapva érző vásárlók egy részét.

Hirdetés

Még egy éve sincs, hogy megjelent a World War Z, amit sokan vettek meg a különböző digitális áruházakban, köztük valószínűleg az Epic Games Store-on is. Így pedig bőven akadtak olyanok, akik nagyon nem örültek annak, hogy most teljesen ingyen beszerezhető a játék, de az Epic Games elég gyorsan lépett az ügy kapcsán és úgy döntött, hogy az arra jogosult vásárlóknak visszatéríti a játék árát.

A pénzvisszafizetéshez azonban kapcsolódik egy jogosultsági határidő, ami magyar idő szerint 2020. február 13., délután négy óra. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy csak azok kaphatják vissza a játék árát, akik ezen időpont után vásárolták meg a World War Z-t az Epic Games Store-on.

Ez kifejezetten fogyasztóbarát lépésnek tűnik a srácoktól, úgyhogy jár nekik a virtuális pacsi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)