Hirdetés

Ilyenek lehetnek a közeljövő mobiljátékai (videó)

|

A Samsung pár nappal ezelőtti bemutatóján egy látványos tech demót mutatott be az Epic Games, ami alapján úgy tűnik, hamarosan eddig mobilon elképzelhetetlen látványvilág vár majd ránk.

Hirdetés

Tegnapelőtt, a Mobile World Congressen leplezte le a Samsung a legújabb mobiljait, az S7-es széria két új tagját, melyek több olyan feature-rel is bírnak, amik játékra is különösen alkalmassá teszik majd az új telefonokat. Ezek közül az egyik az, hogy az S7-re a Vulkan API segítségével is lehet játékokat fejleszteni, amit az Epic Games látványos demójával mutattak be.

Mivel az Unreal Engine 4 támogatja a Vulkant, a ProtoStar névre keresztelt demó tökéletesen alkalmas volt, hogy megmutassa a fejlesztőknek az API-ban és a grafikus motorban rejlő lehetőségeket, ahogy természetesen az S7 új grafikus chipjének erejét is. Ennek a három technológiának hála elég részletes tükröződést láthatunk az alábbi videóban, de magas minőségű élsimítási, textúratömörítési, árnyékolási, fénytörési eljárásokat, még jobb mélységélességet és rengeteg más effektet alkalmazhattak az Epic szakemberei, csak hogy néhányat említsünk az általuk kiemelt feature-ök közül.

Az S7-tel egyébként a Samsung nem csupán a gaming területére szeretne csábítani (olyan feature-ökkel, mint a játékmenet felvétele és élő közvetítése, vagy éppen a vízhűtés lehetősége), hanem a VR világába is, ugyanis a készülékek előrendelőinek egy Gear VR headsetet adnak ajándékba.

Mit gondoltok, az új technológiák a mobiljátékok további erősödését hozhatják a játékpiacon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)