Hirdetés

Epic Games Store - ingyenes a Thimbleweed Park, egy jópofa játék lesz a következő

|

Megint eljött a nap, amikor új játékot ad ingyen az Epic boltja.

Hirdetés

Jelen állás szerint az idők végezetéig kapunk majd kéthetente játékot az Epictől, amiért igazán nem lehet haragudni rájuk. 

Hirdetés

Február 7-étől az Axiom Verge-et lehetett behúzni, de aki eddig nem tette, most már búslakodhat (vagy fizethet érte). Mától a Thimbleweed Park jár mindenkinek, aki hajlandó regisztrálni és kettő kattintással hozzáadni könyvtárához a játékot. Érdemes, Ron Gilbert klasszikusokat idéző kalandjátéka elég jó lett, még úgy is, hogy igazán azok fogják értékelni, akik játszottak LucasArts kalandjátékokkal.

Döbbenetes fordulattal március 7-én lesz a következő váltás, onnantól március 21-éig a Slime Rancher lehet a miénk. Ebben mindenféle színű és alakú pacákat (heh) kell ide-oda pakolászni, gondozni, szeretni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)