Hirdetés

Epic Mickey 2 a színfalak mögött

|

Mickey egér tovább pacsmagol ecsetével az Epic Mickey 2: The Power of Two-ban.

Hirdetés

Mindenki ismeri Mickey-t. A Disney piros boxerban járkáló egere a TV képernyőkön kívül már nem egy játékban tiszteletét tette, amik közül is érdemes kiemelni az Epic Mickey-t. Az aranyos és kalandos darabban Mickey egy gonosz doktorral száll szembe, többet között egy ecset segítségével. Az első rész sikere után a folytatás sem maradhat el, így várhatóan ősszel kézhez is kapjuk az Epic Mickey 2: The Power of Two-t.

A kooperatív lehetőségeket tartalmazó folytatás középpontjában ismét Mickey, illetve Oswald fog állni. A Disney egy 'behind the scenes' videóval kedveskedik a rajongóknak, amiben a Warren Spector és a Junction Point csapata mesél - képi anyag kíséretében - a helyszínekről és sok más, a játékkal kapcsolatos érdekességről. A videó megtekintéséhez angol nyelvtudás ajánlott. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)