Hirdetés

Epic Mickey 2 PC-n is

|

Warren Spector a Deux Ex mellett gyerekjátékokban is utazik, ráadásul nem is rossz amit csinál.

Hirdetés

Az Epic Mickey első része Wii exkluzív cím volt, állítólag az egyik legsikeresebb amennyiben az eladásokat nézzük.Akit a teszt érdekel, az kattintson bátran ide.

Nem csoda tehát, hogy a második részt már igyekeznek szélesebb néprétegekhez is eljuttatni. Jelen pillanatban hat platformra tervezik a játékot és - dobpergééééés - köztük van a PC is. A szeptemberben megjelenő Epic Mickey 2-n jelen pillanatban összesen 800 ember dolgozik szerte a világon, amolyan virtuális munkahely stílusban. Ezekbe természetesen nemcsak a fejlesztők (ők olyan 180-an vannak), hanem a marketingesek, a hangszínészek és a tesztelők is beletartoznak. Ennyi emberrel azért remélem, hogy valami igazán maradandót fognak alkotni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)