Hirdetés

Epic Mickey és Gran Turismo 5 egymillió felett az USA-ban

|

Rácáfolt az előzetes félelmekre a Warren Spector legújabb gyermeke, valamint a Sony régóta várt autóversenye is kezd magára találni.

Hirdetés

A Nintendo Wii-exkluzív Epic Mickey vegyes fogadtatásban részesült a sajtó részéről, míg mi ahhoz a csoporthoz tartoztunk, amelyik üdvözölte a klasszikus Disney-rajzfilmek báját, és a remek történetet, mások inkább a kissé körülményes irányítást emelték ki, és szedték ízekre miatta a játékot.



A potenciális vásárlók azonban magasról tettek a fanyalgók véleményére, lelkes kapkodták le a polcokról a játék dobozait, s december hónap során egészen 1,3 millió Epic Mickey kópiáig jutottak csak az Egyesült Államokban az NPD Group adatai szerint.



Hírünk másik szereplője, a Gran Turismo 5 Japánban és Európában számít igazán nagy sztárnak, de azért összességében az amerikai adatok bizalomra adnak okot, ugyanis a kereskedőknek leszállított 1,25 millió példányból 1,14 millió már gazdára talált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)