Hirdetés

Újabb Epic Store-exkluzívokat jelentett be az Epic Games

|

Hamarosan újabb indie és mobiljátékok költöznek PC-re az Epic online üzletén keresztül.

Hirdetés

Az elmúlt egy évben az Epic Store már többször is vitát szított azzal, ahogyan rendíthetetlenül gyűjti az exkluzív játékokat az online boltjába, de az Epic Games csapatát nem tántorítják el a fanyalgók. A fejlesztőket meg pláne.

Hirdetés

A kiadó a PAX West 2019-en mutatott be egy trailert, amelyben nyolc új, a kínálathoz hamarosan csatlakozó játékot tekinthetünk meg. 

Az Alto's Adventure és annak folytatása, az Alto's Odyssey mobilon már korábban nagy sikert arattak, a többi játék között pedig van olyan, ami konzolra már kapható volt. Az pontosan még nem derült ki, hogy a felsorolt játékokra mikor számíthatunk, de a cég bizonyára bejelenti a pontos dátumokat a közeljövőben.

Nektek hogy tetszik a felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)