Hirdetés

Megújul az Epic Store, készül az in-game overlay

|

Hamarosan több nagy feature is megérkezik az Epic Games digitális üzletébe.

Hirdetés

Az Epic Store és a hozzátartozó launcher legelső verziójában csak a legeslegfontosabb feature-ök voltak megtalálhatóak (vélhetően szándékosan), viszont ahogy telt az idő, szépen lassan elkezdtek megjelenni az újabb és újabb funkciók is. Most éppen egy nagyobb változás előtt állunk, érdemes figyelni.

Hirdetés

Az Epic Games bejelentette, hogy teljesen meg fog újulni az üzlet kezelőfelülete, legalábbis ami a főoldalt jelenti: hamarosan látni fogjuk a legnépszerűbb játékokat, illetve szűrhetünk műfajok és egyéb jellemzők szerint is. Az is kiderült, hogy egy in-game overlay is készülőben van, bár nagyon úgy hangzik, hogy ez még a tervezési fázisban jár:

"Még eltart egy darabig, míg tényleg valóra válik, de a jelenlegi elképzeléseink szerint azon lenne a hangsúly, hogy a játékon belülről el tudd érni a könyvtáradat és a barátaid listáját."

Persze nem minden fejlesztés arról szól, hogy az alkalmazás okosabb vagy szebb legyen, így az ember könnyen azt hiheti, hogy a fejlesztők lazsálnak, de nem erről van szó: egész egyszerűen egy felhasználói adatokat tároló szolgáltatásnak meg kell felelnie bizonyos törvényeknek, ez pedig fokozottan igaz az Európai Unióban. Az Epic ennek kapcsán azt is elárulta, hogy jelenleg készül a többlépcsős autentikáció támogatása, ami a Strong Customer Authentication nevű EU-s szabályozásban szereplő követelmény.

Az még pontosan nem derült ki, hogy ezek az újdonságok mikor fognak elérhetővé válni, de már bizonyára nincsenek túl messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)