Hirdetés

Episode 3 - Jó okkal hallgat a Valve

|

A Left 4 Dead 2 körüli botrányok sem tudják feledtetni az Episode 3 késése miatt érzett csalódást.

Hirdetés

A Valve mostanság igen érdekes hozzáállást tanusít. A Left 4 Dead 2 bejelentésével sikeresen magára haragította a közösség nagy részét, az Episode 3 pedig ki sem ment az E3-ra. Mindenki értetlenül áll, csak Gabe Newell nyugodt.

Newell elmondása szerint jó okuk van arra, hogy miért hallgatnak az Episode 3-ról. Szó szerint így nyilatkozott: " Naponta kapok egy tonna e-mailt az Episode 3 kapcsán, hogy miért is nem mondunk semmit. Nos közlöm, nagyon jó okaink vannak, de ezek sajnos olyan okok, amelyekről nem beszélhetek. Bízzatok bennünk." Köszi. Mellékesen megemlítette, hogy a Left 4 Dead hisztériának semmi értelme, a Valve továbbra is támogatja az elsőt részt, és amiket megígértek - DLC-k, új kampány - azokat látni is fogják a gamerek. Az Episode 3 elméletileg három platformra érkezik, ami ugye PC, Xbox 360, és PS3. Hogy ez utóbbi verziót ki készíti, nem tudjuk, de az biztos, hogy nem a Valve.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)