Hirdetés

Episode 2 megjelenési dátum

|

A Half-Life Episode 2-t már csúnyácskán elhalasztották, és kérdés az, hogy ha több mint egy évet kell várni a részekre, megmarad-e az epizodikus tartalom varázsa. Most már úgy tűnik a Valve nem halasztja tovább a megjelenést, hiszen októberben a boltok polcaira kerülhet a kis csomag.

Hirdetés

A hírhedt csomag, ami tartalmazni fogja a Episode 2-t, a Portal-t és a Team Fortress 2-t is, október 9-én a boltokba fog kerülni, de a Steam-en mindenképpen elérhető lesz. Az össze platformra ekkor fogják kidobni a játékokat, viszont az időpont véleményem szerint nem a legjobb, hiszen pont az őszi nagy daráló közepébe fog kerülni a játék, ami nem biztos, hogy jót tesz majd az eladásoknak. konzol tulajdonosoknak fontos hír, hogy a PS3-as kiadások 2008 elejére csúszhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)