Hirdetés

Építkezés nélküli módot kaphat a Fortnite

|

Ideiglenes módként érkezhet a Fortnite legegyedibb, ám sokak számára nehezen megtanulható mechanikáját mellőző playlist.

Hirdetés

A Fortnite valószínűleg azért is őrizheti meg tartósan magas játékosszámait, mert gyakorlatilag minden aktuálisan releváns popkulturális franchise karaktere megjelenik a battle royale újabb és újabb frissítéseiben, gyakran új játékmechanikákat magával hozva. De azt sem szabad elfelejteni, hogy az Epic csapata rendkívül erős alapokat rakott össze a lövöldének, ezek miatt is olyan izgalmas a victory royale-ért való küzdelem. Ennek ellenére úgy tűnik, az egyik alapmechanika nélküli mód kiadását is fontolgatja a csapat.

A játékosok fejében régóta körvonalazódott az ötlet, hogy milyen lehetne egy Fortnite-meccs akkor, ha a játékosoktól elvennék az építkezés lehetőségét, amivel rendkívül szofisztikált alkotásokat is összehozhatnak.

Hirdetés

Ezzel szemben a Fortnite fejlesztői körében valószínűleg nagy az ellenállás, hiszen a rengeteg taktikai lehetőséget megnyitó rendszer az egyik dolog, ami versenytársaitól megkülönbözteti és egyedivé teszi a játékot. Másfelől viszont sokaknak talán pont az építkezési ismeretek hiánya miatt elszenvedett hátrány az, ami keserű élménnyé teszi a lövöldével való ismerkedést.

Egy, a Fortnite-tal foglalkozó tartalomgyártó szerint mindezt mérlegelve az Epic műhelyében készül egy ideiglenes játékmód, ami kivenné az építkezést a meccsekből. Ez amellett, hogy rendkívül vonzó lenne azoknak, akik a pillanatok alatt felhúzható tornyok miatt ódzkodnak a játéktól, értékes adatokat nyújthatnának a fejlesztőknek is arról, hogyan működne hosszú távon egy ilyen játékmód.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)