Hirdetés

Eposzba illőnek ígérkezik a Total War Saga: Troy

|

Az új trailer alapján érdemes lesz lecsapni rá, amíg ingyenes lesz az Epic Games Store-on.

Hirdetés

Azok alapján, amiket a Creative Assembly mesélt a Total War Saga: Troy kapcsán és hogy több trójai faló is helyet fog benne kapni, már alapból is tűkön ülve vártuk a megjelenést, amikor pedig kiderült, hogy az első 24 órában ingyenesen szerezhetjük be az Epic Games Store-ról, akkor még nagyobb volt az örömünk. És hogy miért érkezik annyira ígéretesnek az új Total War?

Hirdetés

A PC Gaming Show egyetlen hangulatos trailerrel megválaszolta a kérdést, amely az Odüsszeusz címet kapta és nem véletlenül, hiszen a stratégiai játékban irányíthatunk majd néhányat a görög mitológia legnagyobb hősei közül. A legújabb videóban azt láthatjuk, hogy háromfajta módon is megpróbálkozhatunk Trója ostromával, amihez az említett történelmi alaknak is van némi köze.

A Total War Saga: Troy augusztus 13-án jelenik meg PC-re, de ha már tegnap jött volna, is későn lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)