Hirdetés

Épp csak bejelentették, máris csúszik a Ghost Recon: Frontline tesztje

|

Nem szerencsés, ha egy három éve készülő játék legelső zártkörű tesztjét is halasztani kell.

Hirdetés

A Ubisoft múlt héten mutatta meg a közönségnek a legújabb Tom Clancy's Ghost Recon játékot, amit a bukaresti stúdiójuk már három éve készít. Első blikkre ugyan nem nyerte el a sorozat rajongóinak elismerését, de a Tom Clancy's Ghost Recon: Frontline megjelenésig még van esély arra, hogy egy élvezetes játék formálódjon a most meglévő koncepcióból.

Ennek azonban erős előfeltétele, hogy legyen alkalmuk a játékosoknak kipróbálni a készülő produkciót, és véleményt formálhassanak róla, viszont nagyon úgy fest, hogy ebben már most nehézségei akadtak a Ghost Recon: Frontline-nak.

Hirdetés

Az ingyenes FPS első zárt tesztje tegnap kellett volna, hogy elinduljon, a rajt azonban elmaradt. A csúszást a fejlesztők később a Twitteren magyarázták meg. Az bejegyzésben azt írták, jobb döntésnek gondolták elhalasztani a tesztet annak érdekében, hogy a fejlesztők a lehető legjobb élményt nyújthassák a játékosoknak. Arról, hogy mikor pótolják az eseményt csak annyit írtak, informálják a közösséget, amint tudnak időpontot mondani.

A Frontline deklarált célja az, hogy csavarjon egyet a most ismert battle royale formulán és nagyobb hangsúlyt fektessen a feladatok elvégzésére. A győzelemért 102 játékos harcolhat egy 16 négyzetkilométeres pályán, amit több, egymástól eltérő jellegű táj színesít majd.

A Ubisoft Bucharest játéka PS4-re és PS5-re, Xbox Series X/S és One gépekre, illetve PC-re és Stadiára is érkezik, megjelenési dátumot azonban még nem árultak el a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)