Hirdetés

Épp csak elérhetővé vált, máris lelőhetik a Ubisoft egyik új játékát

|

Az elmúlt napokban világossá vált, hogy a Ubisoftnak áldozatokat kell hoznia, így egy friss játékuktól is megszabadulhatnak.

Hirdetés

Alaposan átszerveződött az elmúlt napokban a Ubisoft játékok körképe, miután a vállalat több cím elkaszálását is bejelentette, miközben az Avatar játékot egészen jövő tavaszig csúsztatták hátrébb. Akkor a sok információ hidegzuhanyként ért mindenkit, a rossz hírek azonban nem állnak le, most például egy megbízható forrástól azt is megtudtuk, hogy a kiadó hamarosan lelő egy játékot, amit mindössze néhány hónapja indítottak.

Jeff Grubb az Xbox Era podcastben arról számolt be, hogy az értesülései szerint a Ubisoft a harmadik szezon végén lelövi a Roller Champions szervereit.

Hirdetés

Ez azért nagyon meglepő, mivel a játék idén májusban jelent meg.

 "A Roller Champions a harmadik szezonnal lezárul."

Ez már csak azért is nagyon fájó, mert mikor először bemutatták a 2019-es E3 során, hatalmas hype lett a játék körül, a nyílt bétát pedig számos játékos pörgette amíg elérhető volt.

Mivel már akkor is egészen kész élményként hatott a játék, érthetetlen volt, hogy miért tartott 2022 májusáig a fejlesztés, mikor csendben, semmiféle felhajtás nélkül jelent meg, és ugyan elvileg jobbak a számai, mint a szintén a Ubisoft által fejlesztett, majd gyorsan törölt Hyper Scape-nek, úgy tűnik nem figyeltek fel elegen a megjelenésre.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)