Hirdetés

Szeretnél egy Unreal Engine 4 motorral hajtott taktikai lövöldét?

|

Az Epsilon veterán FPS fejlesztők új projektje, amit nemsokára ki is lehet próbálni. Addig is mutattak nekünk egy játékmenet videót.

Hirdetés

A Serellan egy kis független csapat, akik között olyan veteránok vannak, akik már dolgoztak Ghost Recon és Halo címeken is, de van itt korábbi Shadow of Mordor, Mad Max, Killzone, SOCOM, Need for Speed és ki tudja még milyen fejlesztő. Nem rossz felhozatal.

A srácok bejelentették, hogy érkezik új Unreal Engine 4 hajtotta lövöldéjük, ami lopakodós, taktikai játékmenetre épül, és már elérhető is lesz bétatesztelésre néhány héten belül. Hogy addig se kelljen a sötétben tapogatóznunk a Serellan kiadott egy gameplay videót, ami nagyjából bemutatja az Epsilon sztoriját, játékmenetének alapjait, és egy kis lövöldözést.

Az Epsilon a tervek szerint még ősszel megérkezik a Steamre, az Early Access program keretein belül. Nektek mennyire jön be a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)