Hirdetés

Érdekel a téma? Gyere el te is a rendszergazdák ünnepére!

|

Ha érdekel a szakma, ha téged is vonz ez a pálya, akkor érdemes kimenni, szétnézni, dumálni, megismerni a dolgokat.

Hirdetés

Van itt nálunk a szerkesztőségben egy rendszergazda, akit nagyon kedvelünk. Alapvetően fejhallgatóban ül a három monitora előtt, és szürcsölgeti a poharában lévő valamit, de ha baj van, akkor 2,8 másodperc alatt elhárítja. Ő is azok közé tartozik, akik évente összegyűlnek a Sysadminday alkalmából, és mindenféle előadásokat tartanak, illetve részt vesznek rajtuk, majd kötetlen beszélgetés mellett elkortyolnak egy-két korsó sört, ami náluk 512 ml korsónként. Amennyiben téged is érdekel a téma, és szeretnél jó társaságban érdekes dolgokat hallani, illetve ismeretségeket szerezni, akkor akkor olvasd el a PCWorld vonatkozó cikkét, amiből megtudhatod, hogy milyen programok lesznek, és hogyan tudsz ezeken részt venni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)