Hirdetés

Érdekes játékelem maradt ki végül az Elden Ringből

|

Az adatbányászok serény munkájának köszönhetően izgalmas, végül törölt részletek bukkantak elő az Elden Ring kapcsán.

Hirdetés

Temérdek tartalmat zsúfolt a FromSoftware az Elden Ringbe, de nyilván így sem kerülhetett bele minden a játékba, amit eredetileg terveztek. A játékfejlesztés ilyen műfaj, mindig marad valami a fiókban, hiába tűnik elsőre jó ötletnek. Most viszont az adatbányászok ilyen részletekre bukkantak a játék fájljai között, amik alapján kijelenthető, az egyik végül kukázott ötlettel egészen sokáig eljutottak a fejlesztők.

Rátaláltak ugyanis egy 64 ikonból álló galériára, ami az Elden Ring különböző lényeinek portréját tartalmazza két verzióban: egy jól látható, fekete-fehér változatban és egy teljesen elködösített, homályos képen.

Hirdetés

Mindezek alapján nem nehéz arra következtetni, hogy valamiféle "szörnykódex", avagy bestiárium kerülhetett volna a játékba, melyben akkor fedi fel a program egy adott rondaság képét, ha találkoztunk vele, vagy esetleg meg is öltük őt. A Twitteren megosztott információk alapján viszont úgy tűnik, nem erről van szó: elvileg egy végül törölt, St. Trina's Crystal Ball nevű tárgyhoz kapcsolódtak a képek, ezzel a játékos egy bizonyos "álomköd" verziót tudott volna "másolni" az alvó ellenfelekből. 

Sajnos nem derült ki, hogy egészen pontosan mit is jelent az "álomköd", úgyhogy ránk maradt a feladat, lehet találgatni arról, hogy mi történhetett volna, ha bevetjük ezt a titokzatos mechanikát.

Nektek van erre tippetek?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)