Hirdetés

Érdekes okból lesz korlátozva a Diablo II: Resurrected ultrawide támogatása

|

A 21:9-es felbontásokat ugyan lehetett használni az alfában, de a bétára már eltűnt ez az opció, és úgy tűnik, hogy a végleges változatban sem kerül vissza.

Hirdetés

Amikor a Diablo II: Resurrected alfatesztelése elindult, sokan örömmel konstatálták, hogy teljes képernyőn pörgethetik a játékot még a 21:9-es kijelzőiken is. Nem sokkal később jött a hidegzuhany a bétában, ahol a legszélesebb választható képarány a 19:9 volt.

A Blizzard alapvetően nem akart korlátozni senkit, de a helyzet az, hogy a játék egyszerűen elromlik, ha 21:9-ben próbáljuk játszani.

Hirdetés

A remaster fejlesztőcsapata egy blogposztban magyarázta el a helyzetet.

"A 21:9-es monitorokkal rendelkező játékosok sokkal több ellenséget tudnak behúzni olyan távolságokból, amikre az eredeti játék nincs felkészítve.

Az olyan szituációkban, ahol a távolsági karakter a messzebb lévő szörnyeket célozza, előfordulhat, hogy a 21:9 garantálta extra területen álló szörnyeket fogja eltalálni, akik viszont nem reagálnak erre, és nagyon könnyen megölhetőek. Az MI egyszerűen nem reagál az ilyen távolságból érkező csapásokra."

Nyilván ilyenkor felmerül a kérdés, hogy kit zavar ez, de mivel a Diablo II-t sokan fogják online pörgetni, így a fejlesztőknek egy fair játékteret kellett felépíteniük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ugyan a Resurrected egy szép és jó újraalkotása lesz a Diablo élménynek, a helyzet az, hogy egy 21 éves címről beszélünk, ami nem volt felkészülve a jelen kor technológiáira. Ezzel meg kell kötnünk a békénket a zavartalan élmény kedvéért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)