Hirdetés

Érdekes témát vehet elő a 2024-es Call of Duty

|

Lehet, hogy a továbbiakban nem lesz akkora ugrálás az időben, mint eddig volt.

Hirdetés

Egyelőre még az idén megjelenő Call of Duty: Modern Warfare 2 a hétvégén esedékes első bétakörére, illetve a játék október végi megjelenésére készülünk, de biztos, hogy az Activisionnek már vannak tervei a következő néhány évre. Az is lehet, hogy 2023-ban nem kapunk új CoD-ot, és az MW2-be pakolják majd a tartalmakat, de egyelőre még ezt is csak pletykaként érdemes kezelni.

Ugyanígy nem vehetjük biztosra az egyébként megbízhatónak tartott TheGhostofHope által elmondottakat, de nem is állít semmi olyat, ami elképzelhetetlen volna. 

Hirdetés

A szivárogtató elmondása szerint a 2024-es Call of Duty középpontjában az iraki háború áll majd, a kampány során a 2000-es évek elején zajló, a 2001-es terrortámadásokra válaszul indított iraki szabadság hadművelet (Operation Iraqi Freedom) és a tartós szabadság hadművelet (Operation Enduring Freedom) eseményeit élhetjük újra, valamint visszatérhetünk 1993-ba, a mogadishui csatába, amit a Sólyom végveszélyben című film dolgozott fel remekül.

A kampány fejlesztését állítólag a Raven Software végzi, de a multiról még semmit nem tudni, azt sem, hogy a Treyarch vagy a Sledgehammer lesz-e a soros.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)